Smartlog v3 » Tandlægepriser » Tandlægepriser i udlandet
Opret egen blog | Næste blog »

Tandlægepriser

Find den billigste tandlæge her på tandlægepriser

Tandlægepriser i udlandet

3. Aug 2009 11:37, lillelise

Er du på udkig efter en tandlæge i udlandet? Som kan hjælpe dig med at få rettet dine tænder op? lavet huller, implantater og kroner? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Find tandlægepriser på tandlæger i polen, sverige, norge, finland og tjekkiet.

Spar op til 70 procent på tandlæge regningen, de danske tandlæger er nogen af de dyreste i hele europa, tag derfor til udlandet og få lavet dine tænder af professionelle tandlæger.

 

God jagt på din nye tandlæge.

Kommentarer

 1. Katalin
  17. Sep 2009 14:06
  1

  Kunne du tænke dig at spare mange tusind kroner, få professionel tandbehandling, nyde den gode mad og en flot, levende by?

  Så kan jeg foreslå at du tager kontakt til min tandlæge i Budapest, dr Viktor Ceglédi, hvis familie er en rigtig tandlægedynasti. Både hans forældre er tandlæger og han er gift med en tandlæge. Han har 14 års erfaring og tilbyder tandbehandling af høj kvalitet i en tryg og familiær atmosfære, for rimelige priser.

  Han taler engelsk og tysk og har også en
  dansktalende medarbejder.

 2. Trine Malene Lauridsen
  4. Nov 2009 10:45
  2

  Hej det lyder som et godt sted, kan jeg bede dig om at sende mig oplysninger på hans klinik?
  På forhånd tusind tak,
  Venlig hilsen
  Trine Lauridsen

 3. Katalin
  4. Nov 2009 14:14
  3

  Hej,
  jeg ved ikke om det er tilladt at angive oplysninger her, som kunne lyde som reklame. Men prøv at søge på google på "tandlæge i ungarn Viktor" så vil du finde hjemmesiden og kan tage kontakt til den dansktalende medarbejder gennem hjemmesiden.

 4. Tannlege i Polen
  6. Sep 2011 17:25
  4

  Hej,
  Jeg har til gengæld anbefaler den polske tandlæger - der er mange virksomheder, der organiserer billig behandling i Polen. Kig efter oplysninger på internettet.

 5. Tandlæge-forum
  14. Sep 2011 09:24
  5

  Pas på med tandlæger i udlandet. Det kan godt være de kører med langt billigere tandlægepriser, men der er så heller ikke nogen "returret"!

 6. Katalin
  14. Sep 2011 15:04
  6

  Helt enig. Man skal altid tjekke garantiforholdene hos alle tandlæger, både udenlandske og danske. De lave priser betyder ikke nødvendigvis at kvaliteten er desto lavere - priserne kan være så lave simpelthen fordi priserne for tandbehandling er generelt lavere i østlandene.

 7. pandora bracelets sale
  24. Mar 2012 03:06
  7

  Helt enig. Man skal altid tjekke garantiforholdene hos alle tandlæger, både udenlandske og danske. De lave priser betyder ikke nødvendigvis at kvaliteten er desto lavere - priserne kan være så lave simpelthen fordi priserne for tandbehandling er generelt lavere i østlandene

 8. pandora bracelets uk
  24. Mar 2012 03:07
  8

  jeg ved ikke om det er tilladt at angive oplysninger her, som kunne lyde som reklame. Men prøv at søge på google på "tandlæge i ungarn Viktor" så vil du finde hjemmesiden og kan tage kontakt til den dansktalende medarbejder gennem hjemmesiden.

 9. Tandlæger Sverige
  11. Dec 2012 12:04
  9

  Her finder du tandlæger i Sverige, Malmø, Helsingborg

  http://www.tandlaegerisverige.dk/

 10. Viktor
  11. Dec 2012 21:58
  10

  Vores nye hjemmeside er: http://suredent.hu/da
  Velkommen!

Relaterede